Lijnsysteem

Het lijnsysteem is een multifunctioneel systeem dat volledig op maat kan worden gebouwd. Het systeem bestaat uit het rail gedeelte en het lamp gedeelte. Zowel de rail als de lamp zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.

Bij de rail wordt er een onderscheid gemaakt tussen het aantal aders in functie van de gewenste opties. Men kan de lampen aansluiten op verschillende fases en deze ook laten dimmen. Dit is zowel mogelijk met Dali als met een 1-10V sturing. De verlichting kan geschakeld worden in functie van het daglicht of door middel van detectie. Het lijnsysteem is voorzien van de mogelijkheid om deze te gebruiken als noodverlichting.

Het lampgedeelte is in verschillende vermogens en  kleurtemperaturen verkrijgbaar. De Leds worden in combinatie met verschillende lenzen gebruikt. De lenzen zorgen voor een optimaal gebruik van het licht naargelang de toepassing. Voor zowel hoge als lage hoogtes biedt het lijnsysteem de nodige oplossing.

Op de bijgevoegde datasheet is het mogelijk om de verschillende opties te bekijken. Indien gewenst stuurt Ecolight Systems een lichtingenieur ter plaatse om de situatie te bekijken en een volwaardige lichtberekening te maken om een ideale oplossing te verkrijgen.

ELS-CHBLL

Ga naar de productpagina

IP67

Ga naar de productpagina